Multumesc pentru ajutor!

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”17″ font_font=”Montserrat” font_style=”normal” font_color=”%23949494″ width=”556″]Acum mai ai 3 pasi de urmat:[/text_block]

 • 1

  Cauta pe adresa de mail furnizata, mesajul de la mine

  Te rog sa cauti si in spam si sa marchezi adresa ca nefiind spam pentru a putea comunica usor si pe viitor. Vei recunoaste mesajul dupa numele meu Alexandru Giurgea – Cercetare Colectiv.

 • 2

  Confirma-ti adresa de email

  Da click pe link-ul din interiorul mesajului de confirmare

 • 3

  Asteapta mesajul cu instructiunile de participare

  Ar trebui ca mesajul sa vina instantaneu

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Aceasta este o invitație de a participa la un studiu psihologic longitudinal, derulat în mediu online, cu durata de 1 an, adresată tuturor persoanelor care au fost afectate în mod direct sau indirect de tragedia petrecută în clubul Colectiv din București în data de 30.10.2015. Dacă te numeri printre aceștia, te rugăm să ne ajuți participând la acest studiu. Avem nevoie să știm prin ce trec oamenii afectați de astfel de evenimente, ca să înțelegem cum îi  putem ajuta mai bine. Acest studiu investighează efectele evenimentelor stresante sau traumatice asupra oamenilor, precum și modalitățile în care oamenii se adaptează unor astfel de circumstanțe. Studiul este derulat în parteneriat de către Universitatea din București, Departamentul de Psihologie (www.fpse.unibuc.ro) și Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (www.psihotrauma.ro) și este coordonat de Prof. dr. Nedelcea Cătălin și Conf. dr. Diana Vasile.

Iti multumim ca sustii stiinta![/text_block]