Despre  Alex Giurgea.

Cred cu tarie, in educatia permanenta, ca o cheie in mentinerea unei minti proaspete si unei atitudini pline de vitalitate si energie.Cum lucrez cu oamenii?

Desi sunt licentiat al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Psihologie si absolvent al Scolii de Psihoterapie de la Arrezzo, Italia, acesti ani mi-au demonstrat ca omul este mai complex decat niste tipare in care incercam sa il incadram. 

In 2015 am intrat in contact cu un model care mi-a influentat intreaga activitate: Modelul celor 3 principii. In prezent  toate materialele mele indica spre cele 3 principii: Minte, Constiinta si Gand, rezumate intr-o idee simpla. Suntem vii, constienti si gandim, iar asta are foarte multe implicatii despre care vorbesc in toate materialele mele.

Ceea ce fac nu este psihoterapie. Imi place sa numesc activitatea mea ca fiind discutii cu sens despre lucruri simple dar profunde.

Am pendulat toata viata intre extreme, acest lucru permitandu-mi sa inteleg mai usor perspectivele celorlalti si sa ii indrum “pe nesimtite” catre calea potrivita fiecaruia.

In prezent locuiesc in Bucuresti, unde imi desfasor intreaga activitate.