— SPACER —

Facilitez schimbari in mai bine…pe nesimtite

Salut,

Sunt Alexandru Giurgea, licentiat in psihologie al Universitatii Bucuresti si absolvent al Scolii de Psihoterapie Scurta Strategica de la Arezzo, Italia.

De-a lungul anilor am studiat cam tot ce misca in zona de optimizare a comportamentelor umane. Am studiat cum functionam mental, emotional, fizic si spiritual.

In 2015 am intrat in contact cu Michael Neill. Acesta m-a ajutat sa inteleg un model extrem de simplu despre cum functioneaza viata. Pe cat este de simplu acest model, pe atat de profunde sunt implicatiile. Este simplu, dar nu prea simplu.

Cele 3 Principii sunt niste metafore care indica spre o parte aflata adanc in fiecare dintre noi.

Este vorba despre principiul Mintii, care reprezinta aceasta forma de inteligenta, de energie vitala care face plantele sa creasca si face diferenta intre viu si mort. Cu cat sunt mai in contact cu acesta parte, cu atat solutiile tind sa apara mai inspirat in viata mea si lucrurile sa se aseze mai usor in ordinea potrivita.

Principiul Constiintei reprezinta acea parte din noi care face sa experimentam realitatea ca pe ceva absolut real si viu. Constiinta este ca un ecran pe care ne jucam piesa vietii noastre. Cu cat mi-am dat seama ca exista acest principiu, cu atat am tendinta de a fi mai relaxat chiar si in cele mai dificile situatii.

Principiul Gandului reprezinta plastilina universului. Gandul este capacitatea noastra de a face sens din ceea ce vedem, simtim si traim. Fara ganduri, am trai intr-o materie amorfa in care nimic nu ar avea sens si nu ar avea nume. Gandul este principala forta creativa care ne sta la dispozitie.

Oamenii care sunt constienti de aceste principii sunt treziti la viata, au tentinda de a trai intr-un spatiu al posibilitatilor infinite si nu in ultimul rand pot sa creeze mai usor lucruri in lume.

Daca ti se pare interesant ce spun eu aici, urmareste-ma pe social media si vezi ce resurse am mai pregatit.

Daca nu ti se pare interesant, am o singura idee pentru tine, care iti poate schimba perceptia despre lume: in orice moment esti la un gand distanta de ceva proaspat in viata ta.

 

 

Cu drag,

Alexandru Giurgea