Actualizari

Urmatorii TERMENI SI CONDITII precum si POLITICA DE CONFIDENTIALITATE se pot schimba oricand si unilateral. Te rog sa vizitezi mai des aceasta pagina pentru a vedea ultimele actualizari.The following TERMS OF USE and PRIVACY POLICY are subject to change at any time and at the sole discretion of the Site owner and operator. Please visit the site regularly for updates.

TERMENI SI CONDITII

Te rog sa citesti cu grija, acesti termeni de folosire a site-urilor, cursurilor si produselor mele digitale. Prin folosirea acestora, iti dai acordul cu privire la aceste conditii de folosire. Imi rezerv dreptul de a modifica acesti termeni in orice moment, deci verifica aceasta pagina pentru modificari. Prin folosirea acestor site-uri dupa ce fac modificari asupra termenilor si conditiilor, iti dai acordul sa accepti acele schimbari, chiar daca nu le-ai vazut sau nu ai fost notificat in legatura cu ele. Daca in orice moment alegi sa nu mai accepti acesti termeni si conditii, te rog sa nu mai folosesti aceste site-uri sau produsele si cursurile mele.

Proprietate si acces la date

Acesti termeni se refera la folosirea tuturor site-urilor detinute si operate de AG TRAINDEV SRL si orice alt site pe care l-am detinut sau operat, il detin si operez sau il voi detine si opera in viitor inclusiv pagini social media (denumite in continuare “Site-uri”). Daca nu specific altfel, toate referintele catre “Site-uri” in acesti termeni si conditii includ toate aceste Site-uri. Acesti termeni si conditii nu se aplica pentru alte site-uri neafiliate cu mine catre care te pot indruma din cand in cand.

Daca ai intrebari despre acesti termeni si conditii imi poti scrie oricand la:

AG TRAINDEV SRL
Bd. Regina Maria, nr. 46, ap. 4
Bucuresti, Sector 4, 040125
Telefon: 0726711676
alex@alexgiurgea.ro

Restrictii

Continutul Site-urilor mele este protejat de copyright si de legile drepturilor de autor si sunt proprietatea celor care le-au creat. Daca nu este specificat altfel, poti sa accesezi si sa folosesti informatiile si materialele de aici pentru propriul tau uz. Nu poti schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, copia pentru a distribui sau a vinde orice informatie, material, marca inregistrata sau drept de autor de pe aceste Site-uri. Trebuie sa obtii permisiunea mea scrisa sau a oricarei entitati care detine drepturile intelectuale asupra continutului inainte de a publica, distribui, afisa sau exploata sub o forma comerciala orice material de pe Site-uri. Prin folosirea acestor Site-uri esti de acord sa respecti toate notificarile privind drepturile de autor sau alte restrictii afisate.

Link-uri

Acesti termeni se aplica doar Site-urilor mele, si nu Site-urilor altor companii sau organiaztii, inclusiv acelea catre care gasesti linkuri de aici. Nu imi asum responsabilitatea pentru continutul, publicitatea produsele sau alte materiale disponibile prin alte site-uri, inclusiv prin cele catre care gasesti link-uri de aici. In nici o situatie nu voi putea fi facut responsabil direct sau indirect, pentru orice pierdere sau prejudiciu cauzat sau pretins de a fi cauzat prin folosirea oricarui continut, produse sau servicii disponibile pe orice alt site. Alte site-uri pot sa faca legaturi catre aceste Site-uri doar cu permisiunea mea. Pentru a obtine acest lucru poti sa ma contactezi folosind datele de mai sus. Imi rezerv dreptul de a retrage permisiunea de a trimite link-uri catre Site-uri in orice moment.

Evenimente, informatii si schimbari de continut

Evenimentele, informatiile si continutul afisat pe Site-uri se poate schimba fara vreo notificare prealabila.

Contributii personale

Ma incata comentariile si parerea ta despre oricare dintre Site-uri. Totusi, nu voi mentiona sau lua in considerare vreun comentariu sau sugestie relativ la subiectele dezbatute in seminarii, articole, produse sau newsletter-e. Sper ca vei intelege ca aceasta politica are ca intentie evitarea posibilitatii neintelegerilor viitoare in cazul in care ideile dezvoltate de mine sau de cei asociati cu mine pot parea similare cu ideile si comentariile trimise catre noi. In acord cu asta, trebuie sa te rog sa nu imi trimiti nici o idee creativa originala, sugestie sau materiale. Daca, in pofida acestui fapt, imi trimiti orice idee, sugestie sau material, el va deveni proprietatea mea. Nu voi fi subiect al nici unei obligatii de confidentialitate pentru nici o contributie si nu voi fi raspunzator pentru folosirea sau dezvaluirea acestora. In cazul in care imi trimiti ceva ce nu am solicitat, voi detine toate drepturile de a folosi materialele si voi detine drepturile de a folosi materialele in orice scop, fara compensari sau notificari catre furnizorul acestora. Datorita acestui lucru, te rog sa te abtii de la a trimite proiecte creative catre mine, in special acelea care sunt confidentiale sau personale tie.

Forum-uri

Un “forum” inseamna orice zona de schimb de mesaje, camera de chat, forum de review-uri sau orice alta forma de serviciu interactiv care apare pe oricare dintre Site-uri si include atat continutul public cat si cel privat. Trebuie sa te inregistrezi in acord cu instructiunile pe care le vei gasi pe Site-uri pentru a contribui pe orice forum. Nu poti posta pe nici un forum, sau trimite catre orice alt utilizator sau catre personalul nostru, orice material care e abuziv, vulgar, amenintator, hartuitor, defaimator, obscen, invadeaza intimitatea unei persoane, violeaza drepturi intelectuale sau alte drepturi de proprietate, sau care ar incalca orice alta lege. Nu vei putea folosi nici unul dintre forumuri in scop comercial. Nu vei putea posta materiale care sa solicite finantari, sau care sa faca reclama sau sa solicite bunuri sau servicii. Nu ai voie sa postezi material despre care stii ca este fals. Nu ai voie sa transmiti orice informatie, software sau alt material care contine virusi sau alte componente mailtioase. Nu sunt responsabil pentru materialele care apar pe Site-uri, cu exceptia celor semnate de mine sau de personalul nostru. Nu sunt responsabil pentru a determina materialele publicate de utilizatori din punct de vedere al obscenitatii, incalcarii intimitatii, drepturilor de autor, acuratetei sau al oricarui alt motiv. Imi mentin, totusi, dreptul de a modifica sau elimina mesajele sau orice alt material pe care il consider ofensiv, abuziv, defaimator, obscen sau inacceptabil in orice mod. Imi rezerv dreptul de a edita materialele publicate. Daca modificam sau nu aceste mesaje, utilizatorii raman singurii responsabili pentru continutul materialelor si postarilor lor. Prin postarea pe Site-uri imi acorzi (sau imi dai garantia ca proprietarul acestor drepturi a permis acest lucru) mie si/sau companiilor afiliate cu mine, dreptul pe o perioada nedeterminata de a folosi intrebarile, comentariile si postarile, in forma lor originala sau editata, in programe TV, carti, articole, comentari sau orice alt mediu cunoscut acum sau dezvoltat ulterior. De asemenea imi garantezi faptul ca detii sau controlezi toate drepturile pentru continutul pe care l-ai postat si ca publicarea si folosirea acestui continut, nu incalca drepturile de proprietate a tertilor. Nu esti indreptatit catre nici o compensare pentru vreunul dintre materialele pe care le publici pe Site-uri.

Inregistrarea

Imi rezerv dreptul de suspenda sau sterge inregistrarea oricarui utilizator care incalca acesti termeni si conditii sau alti termeni specificati in produsele respective sau pentru orice alte comportament pe care il consider nepotrivit.

Renuntare

Informatiile, serviciile, produsele, afirmatiile, subiectele de seminar si materialele de pe Site-uri sunt furnizate “asa cum sunt” si fara nici o alta garantie, exprimata sau implicata. Renuntam la toate garantiile, exprimate sau implicate, incluzand dar nelimitandu-se la eficacitatea ideilor sau strategiilor de succes afisate pe aceste Site-uri sau a celor continute in produsele mele sau al altor evenimente. Singura exceptie sunt garantiile de satisfactie care sunt specificate clar sub forma de garantie pe Site-uri. Nici eu sau nici unul dintre cei de la care am licente de folosire a produselor nu garanteaza faptul ca functionalitatile Site-urilor vor functiona fara intrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-urile sau serverele pe care sunt hostate nu contin virusi sau alte componente malitioase. Eu si nici unul dintre cei care mi-au acordat licente sau furnizorii mei nu garanteaza in privinta folosirii sau a rezultatelor in urma folosirii serviciilor, produselor, informatiilor si materialelor de pe acest site, din punct de vedere al corectitudinii, acuratetei, fidelitatii si altele. Tu (si nu eu sau oricare dintre furnizorii mei sau cei de la care am licente) iti asumi intregul cost de service, reparatii sau corectii ale sistemului tau. Nu garantez pentru nici unul dintre autorii, produsele sau serviciile oferite pe Site-uri sau cele catre care fac referinta. Nu sunt in parteneriat si nu monitorizez nici o tranzactie intre utilizatorii mei si furnizorii terti de produse si servicii.

Limitarea raspunderii

In nici o situatie, incluzand dar nelimitandu-se la neglijenta, nu voi fi eu sau furnizorii mei responsabili pentru nici o pierdere speciala sau venita ca o consecinta a folosirii sau inablitatii de a folosi, materialele sau informatiile de pe Site-uri, sau orice alte produse si servicii oferite de catre Site-uri, chiar daca voi fi anuntat de posibilitatea unor astfel de pierderi.  In nici o situatie valoarea totala a despagubirilor din partea mea sau a furnizorilor mei pentru toate pierderile sau distrugerile nu va putea depasi valoarea platita de catre tine noua, in cazul in care exista o astfel de valoare pentru accesul Site-urilor.

In nici o situatie nu voi fi responsabil direct sau indirect pentru nici o pierdere sau distrugere cauzata sau presupus cauzata in legatura cu folosire sfaturilor, bunurilor sau serviciilor pe care le obtii de la un invitat pe Site-uri sau la unul dintre evenimentele organizate de mine.

Nu sunt responsabil pentru nici o pierdere sau dauna cauzata sau presupus cauzata catre invitatii mei in legatura cu modul de afisare a fotografiilor, numelui sau biografiei pe Site-uri sau in materialele mele de marketing.

Substituirea sfatului profesional

Informatia continuta sau pusa la dispozitie prin intermediul Site-urilor (incluzand dar nelimitandu-se la informatia de pe forumuri, fisiere text sau chat) nu poate inlocui sau substitui serviciile oferite de catre profesionisti instruiti in orice domeniu, incluzand dar nelimitandu-se la domeniul financiar, medical, psihologic sau legal. Ar trebui sa consulti periodic un medic in toate situatiile relativ la sanatate fizica sau mintala, in special daca este vorba de simptome care necesita diagnoza sau atentie medicala. Eu si furnizorii mei de servicii nu facem nici o afirmatie sau garantie in privinta vreunui tratament, actiune sau aplicare de medicatie de catre nici o persoana in urma informatiilor oferite sau primite prin intermediul Site-urilor. Atat eu cat si partenerii mei, sau afiliatii lor, nu vom fi facuti raspunzatori pentru nici dauna directa, indirecta, in consecinta sau speciala care ar rezulta, incluzand dar nelimitandu-se la daune economice, accidente, boala sau moarte. Tu esti singurul responsabil de deciziile tale, actiunile si rezultatele din viata ta, iar prin folosirea Site-urilor, iti dai acordul sa nu ne tragi la raspundere pentru nici o astfel de decizie, actiune sau rezultat, in nici un moment si in nici o circumstanta.

Castiguri

Nu cred in programele de tipul “fa-te bogat peste noapte” – doar in multa munca, generare de valoare, construirea unei cariere profesionale reale si ajutarea celorlalti cu excelenta si constanta. Unele dintre programele mele au ca intentie sa te ajute sa dai mai departe catre lume mesajul tau catre o audienta mai mare si sa incerci sa faci o diferenta in timp ce iti cresti brand-ul personal. Programele mele necesita multa munca si disciplina ca orice educatie profesionala continua. Te rog sa nu te inscrii in programele mele daca crezi in scheme frauduloase de tipul “imbogateste-te peste noapte”; am nevoie doar de oameni seriosi dedicati dezvoltarii personale si profesionale care vor sa aduca valoare si sa miste umanitatea in directia cea buna.  Asa cum stipuleaza legea, nu pot si nu dau nici o garantie pentru capacitatea ta de a obtine rezultate sau de a castiga bani cu ideile, informatiile si strategiile de aici.  Nu te cunosc, si mai mult de atat rezultatele din viata ta tin foarte mult de tine. De acord? Vreau doar sa te ajut cu un continut de calitate, directie si strategii. Nu pot garanta satisfactia ta; pentru toate programele primesti o garantie de 30-zile, deci daca esti nemultumit din orice motiv de calitatea trainingului meu, doar imi ceri banii inapoi. Trebuie sa tii cont ca toate produsele si serviciile oferite de mine sunt pentru scopuri educationale si informative. Nimic de pe aceasta pagina, sau alte site-uri ale mele, sau orice continut sau curriculum nu reprezinta o promisiune sau garantie a rezultatelor sau a castigurilor viitoare, si nu iti ofer sfaturi legale, medicale, legat de taxe sau orice alt sfat profesional. Orice sume vehiculate aici, sau pe alte site-uri sunt conceptuale si nu ar trebui considerate castiguri sau rezultate medii, exacte sau promisiuni pentru performante curente sau viitoare. Daca iei decizii bazandu-te pe orice informatie prezentata in produsele, evenimentele, serviciile sau site-ul meu, ar trebui sa o faci doar in cunostinta de cauza ca ai putea sa te expui in fata riscurilor sau a pierderilor ca in orice incercare antrepenoriala. Actioneaza cu grija si intotdeauna consulta-te si cu un profesionist: avocat, contabil, psihoterapeut inainte de a-ti schimba stilul de viata sau de a face afaceri. Esti singurul responsabil pentru deciziile tale si rezultatele din viata, iar prin inregistrarea pe acest site iti dai acordul sa nu incerci sa ma faci responsabil pe mine sau partenerii mei pentru deciziile, actiunile sau rezultatele, in orice moment si in orice circumstanta.

Permisiune parentala

Site-urile nu sunt recomandate copiilor sub 13 ani si nu colectez informatii de identificare de la copii sub 13 ani. Le recomand parintilor sa participe activ la modul in care copii exploreaza site-urile si sa limiteze zonele in care au acces. Imi rezerv dreptul de a cere utilizatorilor sub 18 ani, acordul scris al parintilor sau al tutorelui legal pentru a vedea anumite continuturi si pot limita accesul la anumite continuturi catre utilizatorii mai mari de o anumita varsta. Iti dai acordul sa nu incalci aceste restrictii si nici sa ajuti pe cineva sa le evite.

Limbaj explicit

Pe Site-uri este posibil sa folosesc un limbaj explicit in legatura cu subiecte legate de dezvoltarea personala si profesionala. Utilizatorii care nu se simt confortabili in legatura cu asta ar trebui sa nu foloseasca aceste Site-uri.

Confidentialitate si non-competitie

Utilizatorii Site-urilor inteleg faptul ca uneltele, procesele, strategiile, materialele si informatia prezentate pe Site-uri este protejata de legea dreptului de autor, deci utilizatorii isi dau dreptul sa nu inregistreze, duplice, distribuie, predea sau sa antreneze folosind aceasta informatie decat cu acordul meu scris. Orice folosire neautorizata sau distributie a conceptelor, materialelor sau a proprietatii intelectuale de catre tine sau reprezentantii tai este interzisa.

Politica de confidentialitate

Promit sa iti pastrez confidentialitate si securitatea si am explicat in detaliu pasi pe care ii fac pentru asta. Controlez acest site de la biroul aflat in Romania. Nu sustin sau afirm faptul ca aceste materiale se vor potrivi si in alte tari. Persoanele care acceseaza din alte locatii o fac pe propria raspundere si trebuie sa respecte legile locale.

Alte site-uri (au politici diferite)

Site-ul contine link-uri catre alte site-uri, sponsori sau magazine de carti, care pot oferi produse sau servicii pe care le poti gasi folositoare. Aceste site-uri pot sa ceara informatii de la tine. In acest caz, colectarea si folosirea informatiilor personale este guvernata de politica de confidentialitate a acelui site. Nu pot controla politicile sau continutul acelor site-uri. Iti recomand sa studiezi si politicile celorlalte site-uri cu atentie.

Cum si de ce colectez informatie

Este posibil sa colectez informatie cu scopul de a te ajuta in interactiunea cu mine. Ca vizitator al Site-urilor, poti sa faci multe lucruri la care nu e nevoie de nici o alta informatie. Totusi daca participi intr-un program sau cumperi un produs, as putea sa iti cer si alte informatii. Daca alegi sa te inscrii in astfel de activitati, as putea sa iti cer numele, prenumele, adresa de emial sau alte informatii. Daca nu imi dai informatiile obligatorii pentru acea activitate, nu vei putea participa in activitatea respectiva. In toate cazurile, colectez informatie doar daca mi-o furnizezi si doar in scopuri utile relatiei noastre. Cu exceptia cazurilor specificate aici, nu o sa dezvalui intentionat nici o informatie personala despre tine ca utilizator catre nici un tert fara permisiunea ta. Daca imi dai datele tale de contact, este posibil sa mai primesti periodic emailuri sau telefoane de la mine cu informatii despre produse si servicii noi. Daca vrei sa te scot din oricare din aceste liste trimite-mi un email la alex@alexgiurgea.ro O sa ma asigur ca inregistrarea ta va fi scoasa pe loc. Atunci cand folosesti Site-ruile, eu sau partenerii mei putem colecta date care sa ne ajute in utilizarea site-ului. Folosim aceasta informatie pentru a intelege si a masura tipologiile de trafic de pe site astfel incat sa intelegem care sunt zonele favorite ale utilizatorilor nostri, care zone au nevoie de imbunatatiri si ce tehnologii sunt mai populare pentru a-ti oferi un serviciu de calitate. Aceasta informatie este colectata fara a te identifica individual. Putem folosi aceasta informatie pentru statistica, marketing sau scopuri promotionale. Aceste date sunt urmarite prin intermediul “cookie-urilor”. Un cookie este un grup de informatie mic ce este transferat intre browser si server. Functioneaza ca o carte de identitate care ne ajuta sa iti recunoastem parola, cumparaturile mai vechi si preferintele. Nu poate sa te viruseze. Majoritatea browserelor permit folosirea cookie in mod implicit. Poti sa setezi browserul astfel incat sa te notifice atunci cand se folosesc cookieuri si sa iti dai acordul. (Pentru unele pagini, cookie-urile nu sunt optionale. Utilizatorii care refuza, probabil ca nu vor putea accesa acele pagini)

Exceptii de la politica de confidentialitate

Desi voi pastra informatiile despre tine in siguranta, exista si cateva exceptii: o sa permit accesul la aceste informatii daca exista o cerere legala in acest sens sau un proces in care este nevoie de aceste informatii. De asemenea voi putea da drumul anumitor informatii catre organele specializate in caz ca exista violari ale securitatii Site-urilor care ar putea in pericol pe tine sau pe ceilalti utilizatori. Daca Site-urile vor fi preluate de catre o alta companie se vor transfera si aceste date. De asemenea ai grija daca impartasesti informatii personale pe forum sau pe alte Site-uri acea informatie poate fi vazuta si folosita de catre ceilalti. Desi incerc sa iti pastrez confidentialitatea, nu am un control asupra a ceea ce fac ceilalti utilizatori. Orice informatii dezvalui o faci pe propriul tau risc.