Descopera cele 2 principii secrete ale unei vieti antreprenoriale fara griji si stres…

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”19″ font_color=”%23ffffff” font_spacing=”0″ font_shadow=”none” bottom_padding=”0″ bottom_margin=”0″]Raspunde-mi la cateva intrebari pentru a intelege cu ce te confrunti. Iti ia doar 3 minute acest test. Apoi vei afla cele 2 principii secrete care au schimbat viata a mii de antreprenori. Si daca te gandesti ca astea sunt doar niste “idei americane care la noi nu merg” te asigur ca aceste principii sunt valabile oriunde pe glob.

 

[/text_block]

Raspunde la testul claritatii

Te apasa grijile, gandurile si stresul?

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Lasa-ma sa te ajut. Sunt antreprenor de 18 ani in domeniul IT&C. Am pornit in 2001 de la zero si in prezent avem o echipa de 17 oameni minunati.

Nu toti acesti ani au fost usori. De mai multe ori am vrut sa inchid portile. Prea multa presiune, ganduri care nu-mi dadeau pace si stres.

Am zis sa imi acord o ultima sansa si m-am apucat sa studiez psihologie. Am absolvit chiar si psiho la Universitatea Bucuresti. Am studiat timp de 7 ani cele mai avansate modele legate de performanta antreprenoriala, claritate si relaxare. Am esuat in aceste cautari de mai multe ori consumand informatie depasita de noile descoperiri. Mi-am dat seama ca ceva imi scapa si am tot cautat.

Pana cand acum 3 ani am gasit raspunsul. De atunci viata mea s-a relaxat total, am putut sa creez in liniste, iar  cifra noastra de afaceri aproape s-a triplat.

Totul plecand de la aceste principii. 2 Principii simple dupa care noi antreprenorii functionam. 2 Principii pe care nu e nevoie sa le inveti, ci doar sa le observi la lucru. Acestea sunt precum gravitatia: nu se vad, dar functioneaza si te poti baza pe ele 100%

Am vorbit despre aceste Principii doar in cercurile mele apropiate, dar acum vreau sa am mai mult impact si sa le impart cu intreaga lume.

Daca vrei o minte mai clara, mai putine ganduri si griji, atunci te pot ajuta. In doar 3 minute prin completarea testului claritatii, poti afla care sunt aceste principii, iar peste cateva zile iti voi trimite si interpretarea testului pe email, doar daca doresti.[/text_block]

— SPACER —

Raspunde la testul claritatii

Esti construit pentru realitate si optimizat pentru rezultate

— SPACER —

Povesti de succes


Raluca, 34 de ani, antreprenor IT&C

Imi place pentru ca, spre desoebire de ceilalti psihologi, vorbesti din pozitia de om trecut prin viata, cu toate experientele si mai ales cu frica de a nu fi destul de bun, de a te face de rusine, etc. Iar sfaturile, cel putin mie – care am nevoie de rationamente mentale, mi se par excelente


Andrei, 43 de ani, antreprenor in industria de food

Multumesc! Sunt oameni inzestrati cu puterea de a-i ridica pe cei care uita cateodata de sufletul lor, acel om esti tu…Dupa cum spuneai si tu: modul in care privesti lumea iti va schimba starea! Imi place ceea ce transmiti tine-o tot asa!!!

Descopera cele 2 principii secrete pentru claritate si performanta…

Raspunde la testul claritatii