February 2

Poveste despre iubire

Drumul spre fericire

1  comments

A fost o data un barbat care intr-o noapte l-a visat pe Dumnezeu spunand: “Trezeste-te, ia-ti singurul tau fiu iubit, du-l in locul in care o sa iti arat eu, si jertfeste-l acolo ca un sacrificiu in onoarea mea!”

De dimineata, barbatul s-a trezit, si-a privit singurul sau fiu iubit, si-a privit sotia, mama fiului sau si apoi l-a privit pe Dumnezeu.

A luat copilul, l-a dus in munti, a construit un altar, i-a legat mainile si a scos un cutit ca sa il omoare. In acel moment a auzit o alta voce si in locul fiului sau a sacrificat o oaie.

Cum se uita acum fiul catre tatal sau? Cum se uita tatal acum catre fiul sau? Cum se uita sotia catre sotul ei? Cum se uita sotul catre sotia sa? Cum il privesc toti pe Dumnezeu? Iar Dumnezeu, daca exista, cum ii priveste?

Un alt barbat, de asemenea, a visat intr-o noapte ca l-a auzit pe Dumnezeu spunandu-i: “Trezeste-te, ia-ti fiul tau iubit, du-l in munti si sacrifica-l in onoarea mea!”

De dimineata omul s-a trezit, si-a privit fiul iubit, si-a privit sotia, mama fiului sau si apoi l-a privit pe Dumnezeu in fata si i-a spus: “Nu o sa fac asta!”

Acum, cum se uita fiul catre tatal sau? Cum se uita tatal catre fiu? Cum se uita sotia catre sot? Cum se uita sotul catre sotie? Cum se uita toti catre Dumnezeu? Si cum ii priveste Dumnezeu, daca exista?

 

 

 

 

S-ar putea sa-ti placa si alte articole:

SaaS vs One-time-fee

SaaS vs One-time-fee

Spune-mi parerea ta

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. in primul caz barbatul dovedeste o ascultare deplina fata de unicul Creator..iar copilul si mama ar trebui sa inteleaga ca tatal, respectiv sotul este supus creatorului…..asa se justifica gestul Creatorului de ai trimite o alta jertfa in schimbul copilului

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}